Bredouillement haastoi minut tässä taannoin, joten onkin jo korkea aika toteuttaa se...

Tehtävänanto oli seuraavanlainen:
Totuus: Kerro blogissasi ihanimmat ja mieleenpainuvimmat tapahtumat Amerikan vuodestasi
(mahdollisesti kuvien kera)
Tehtävä: Tee kollaasi, joka sisältää pelkästään inhoamiasi vaatteita.

Ja valitsen TEHTÄVÄN.

Korostan mielellään tässä aluksi, että en voi sanoa INHOAVANI mitään vaatteita, koska inhoaminen on niin vahvaa ja vaatteet ovat yleensäkin intohimoni sekä rakkauteni. Tässä siis asioita, jota en pistäisi varmaankaan päälleni tai muu käytännöllinen selitys miksi en välitä liikoja kyseisestä asiasta.

2108518.jpg
These Pics Are From Polyvore

-Babydoll-paidat hihoilla huonosti kaavoitettuina tekevät luultavasti normaalikokoisille ihmisille raskausvaikutelman, enkä itse tahdo kuljeskella sen näköisenä.
-Tribaalit koruissa tai missä vaan eivät kolahda. Joskus minulla oli päheät housut, joissa oli takapuolessa tribaali, mutta enää en lämpeä niille.
-Muovikengät. Perus-Crocseja en laittaisi omiin jalkoihin, mutta pysyn puolueettomana niistä. Mutta nämä muunnelmat mitä kaikkea onkaan tullut; balleriinoja ja saappaita. Ehei, en vain sulata. Ehkä ne työkenkinä menevät.
-Minikokoiset laukut ja tähän kuuluisi pikkureputkin... Minilaukut voisi jättää pienille tytöille käyttöön. Minikokoinen LV tai muu vastaava aikuisilla tai nuorilla näyttää siltä, että rahat eivät ole riittäneet isoon ja merkkilaukku oli saatava. Ja eihän se pikkuriikkinen ole millään lailla käytännöllinen! Kirjekuorilaukut eivät kuulu tähän kastiin! Clutches I love deeply.
-hurjasti valkaistuja-läikkiä koristavat farkut. En pidä enkä pitäisi.
-Halterneck-topit. Nämä ovat mielestäni kivoja toppeja, mutta sopivat hyvin hyvin harvoille. Pitää olla todella kapoinen yläruumis, että halterit istuvat. Ja minulla ei ole. Siksi tässä.
-massiiviset korut. Erityisesti massiiviset koruyhdistelmät(korvakorut + kaulakoru + rannekorut + sormukset). Lopputulos on vaan hyvin raskas. Itse käytän niin, että on joko isot korvakorut ja pieni-tai ei ollenkaan kaulakoru tai sitten isokaulakoru ja sitten nappikorvikset.
-napa t-paidat. Ei enää niitä. Ne jätän 90-luvulle muistojen sekaan.
-Sametti. Sametissa ei oikeasti ole mitään vikaa. Itse en vain osaa suhtautua siihen. En tykkää siitä itselläni ja se näyttää mielestäni helposti huonolta materiaalilta.
-Kitten heels. Korkokenkien rakastajana, en pidä pikkukoroista ollenkaan. Itselläni on niitä kyllä ollut aikakaudella kun jaksoin välittää siitä, että kaverit valittivat minun olevan liian pitkä korkokengissä. Mutta nämä pikkukorot vaan ovat jalalle hyvin epäedullisen näköinen vaihtoehto. Trust me.
-Costume-pukeutuminen. Pukeutumisen pitäisi olla kivaa ja hauskaa, mutta pitää löytää oma juttunsa, ei esittää roolia asullaan. Ihminen kantaa asua, ei asu ihmistä.

Tärkeintä minusta on kuitenkin se, että pukeudutaan oikeankokoisiin ja omalle kropalle sopiviin vaatteisiin! Kaikki ei sovi kaikille ja jokaisella on kuitenkin oikeus näyttää hyvältä! Kukaan ei näe mitä siinä kokolapussa lukee, mutta makkarankuori-fiilis näkyy varmasti ihan kaikille! Eli mukavuus on hyvin tärkeää!
Ei kannata myöskään pukea päälleen pakolla mitään tiettyä tyylilajia, kannattaa löytää oma juttu.
Myöskin omiin tärkeisiin kuuluu se, että lähdetään simppelillä liikkeelle, säväytetään jollakin ja pyrin pysymään naisellisena.
Tärkeätä on myös, että on siisti kokonaisuus päällä. Laadukkaiden materiaalien käyttäminen on ekologista ja myös vaatteen istuvuuteen vaikuttava tekijä. Laadukkaat materiaalit eivät myöskään haalistu niin nopeasti ja haalistuneet vaatteet ovat aika ikäviä..

Unohtuiko jotain oleellista ?? :)