Miten voikaan aamu alkaa !!??
Ensinnäkin yöllä heräsin ja olin n.tunnin hereillä sen ansiosta kun lauma nuorehkoja ihmisiä naapuristani biletti käytävässä, joten kun heräsin olin vähintäänkin kärttyinen.
No kunhan sain itseni ulos koiran kanssa niin ajattelin helpottavan.. Mutta ei. Hissi oli mennyt rikki yön aikana! Ei se maailmaa kaada, ei ei, mutta asun ylimmässä kerroksessa aika korkeassa talossa ja koira pelkää rappusia. Oli hilpeyden huippu kävellä alas pää niin naksahduspisteissä.

Ehkäpä se tästä lähtee rullaamaan. Meillä saattaa olla ruotsin tentin palautus tänään, joten EHKÄ vasta sen jälkeen rullaa xD

Kuvailen tänään sitä tyypillistä päivää-kuvajuttua. Valitettavasti on ollut jo vähän epätyypillisyyksiä, mutta eihän se kuvista näy. Saatan julkaista tarinan sitten myöhään tänään. Muu postaus tulee sitten kyllä illalla, I promise!

2005589.jpg
This Pic Is From Forever21

Tarvitsen muuten kumisaappaat. Nyt on kivojen tarjonta hirveästi lisääntynyt, mutta en ole vielä löytänyt itselleni kivoja. Niitäkin voisi pyytää joulupukilta...

Hei! Mutta nyt menen keskittymään kouluun lähtöön ja kuvien ottoon. Olinkin väärässä, että meillä alkaa niin myöhään koulu tänään, elikä siksi tuli taas hoppu.

Oliko teidän aamussanne outoja piirteitä ?

Kram

-K

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Translation:

This morning started so "well". First of all, I was up in the middle of the night because my neighbour partied with a group of friends in the hallway. Seriously. So I was on a bad mood when I woke up.
But then when I started to push my elevator-button, I noticed the elevator was broken! It's no big deal, but I was on a bad mood and I live in the highest floor and my dog is scared of the stairs.
Well anyway, maybe my day will start to get a bit better. Maybe after we get our swedish exams back xD

Today I'm taking pics of my typical day, which will be a story in my blog, maybe late today. I will post something else during the evening, I promise!

I need rainboots.. I'm happy to see that you get more nice ones nowadays, but I still haven't found my pair... Maybe I'll ask Santa to bring those to me.

But now I have to get ready to school and taking those pictures. I was wrong that we'd have a later class today, so now I'm yet again in a rush...

Was your morning weird ?