Toiveen vuoksi kirjoitan lyhyesti eilisestä päivästä, jolloin olivat siis koulumme, tai siis meidän yksikkömme fuksiaisbileet.
1936473.jpg
Kokeilin ns.lettipantaa eli letitin niskavilloja ja kietaisin pääni yli. Oli mielestäni ihan hyvännäköinen ja pysyi ihan kivasti.

Juhlinnat alkoivat 17.30. Meidät oli jaettu joko itse muodostettuihin tai arvottuihin 4-6hengen ryhmiin. Määränä oli suorittaa rasteja ja kerätä pisteitä, mahdollisimman monta tietysti. Pisteitä sai lahjonnasta, alkoholilahjuksista lisää, ryhmähengestä, rastin sisällön suorittamisesta ja asusta. Meidän tiimi oli ROYALTY nimeltään, koska meillä oli kaikilla kruunut. Muut ryhmät eivät olleet viitsineet pukeutua, joten saimme aina siitäkin etulyöntiä, mutta me suoritimme myös hyvin tehtävät ja meistä pidettiin rasteilla, ilman lahjuksiakin.. Joita meillä oli myös :P Olin värkännyt pinkistä sifongista pussit joissa oli karkkia ja paljetteja. Meillä oli myös "energiajuomaa" tarjota.

1936474.jpg
Team Royalty - itse otan tätä kuvaa siksi en ole mukana

Oli kyllä ihan mielettömän hauskaa! Meidän tiimillä meni kyllä aika lujaa... Oli pantomiimi-sanaselitystä missä naurettiin kippurassa ja piti syödä mämmiä ja juosta kepin ympäri niin, että oli vaikea kävellä eteenpäin ja tietokilpailuja yms..
Klo 22.00 alkoi after-party kaupungin kuumimmassa kuppilassa ;D Jossa kävinkin ensimmäistä kertaa vaikka pssstt asun ihan lähellä sitä, mutta mitäpä niissä nyt turhaan kökkisi. Oli sielläkin hauskaa, tanssittiin ja juotiin Bambi-nimistä drinkkiä moneen otteeseen sekä tutustuttiin uusiin ja vanhoihin opiskelijoihin. Mieletöntä. Jotain draamaakin oli ilmassa, joten vanhana tylsimyksenä päätin mennä kotiin. Huolimatta lähestyvästä kouluaamusta katsoin jakson Sinkkuelämää ja nautin yöpalaksi ruisleipää.
Tältä näytin after-partyssä(aiemmasta asusta ei ole kuvaa, mutta minulla oli vain paljettitoppi, huppari, farkut ja enkelinsiivet plus pieni tiara):
1936617.jpg
Villatakki : GinaTricot
Mekko : GinaTricot
Sukkahousut(jotka tottakai oli hajonnut kun tulin kotiin!): Lindex
Helmikaulanauha : Ninja ( joskus vuonna kivi, tuo on hajonnut jo monta kertaa)


Tykkään tosta mekosta ihan älyttömästi, joten enpä välittänyt näytänkö makkaralta vai kerroskakulta :D
Jotenka tiivistettynä eilen oli mahtavaa ja hyvät fuksiaiset, vaikka kaikki on ollut ikävien uutisten varjostamaa tottakai...

Muuten vielä loppuhuomautus! Baarimikot osaa sitten olla ilkeitä asiakkailleen, kun luulevat, että "no ne nyt on niin päissään, etteivät tajua kuitenkaan". Kaverilleni he jättivät lisäämättä alkoholipitoiseen juomaan sitä alkoholia ja minun COSMOPOLITAN # 2 sinä iltana haisi ja maistui ihan tiskirätiltä!! Oliko lie kaatunut juoma ja puristaneet rättinsä minun lasiini, mutta enpä juonut sitä sitten. Ensimmäinen oli kyllä hyvä Cosmo. Ymmärrän toki, että ärsyttää kun on känniääliöitä ja kaikenlaista sakkia nenun edessä örveltämässä monta tuntia, mutta kyllä sen tietää minne tulee kun töitä hakee.

Hmm..
Nyt pitää mennä jatkamaan onnettoman kaulaliinani tekoa..

Puss och Kram

-K