Tänäänpä ei ole tapahtunut mitään kummallista, joten muistin, että lupasin kuvia sohvasta... Koko kämpästä ei ole vielä kivoja kuvia kun tuntuu ettei wc:tä ja keittiötä saa ikinä kivaksi.. Mutta tässä on nyt jotain.. Mitäs tykkäätte?
1947987.jpg1947997.jpg
Tässä on makuuSLASHolohuoneeni..Toisessa päässä huonetta siis olkkari ja toisessa makkari(noi olisivat melkein vierekkäin, mutta kirjahylly on välissä ns. tilanjakajana). Teemana oli löyhästi NYC/Paris..Yllättäen. Sohvalla on tyynyt vähän huonosti ja rahi ei yleensä ole tossa eikä siinä ole tota peittoa :D Mutta kuten huomaatte, neiti Hauhau tykkää sohvasta erityisesti (on tarpeeksi iso hänen egolleen ;)

Laitan sitten joskus vähän paremmat kuvat, nämä ei oikein anna mitään kuvaa.. Paitsi, että minulla ei ole sisustusmakua :D hihi. Plus innostuin leikkimään photoshopissa BLUR-toiminnolla, jolloin kuvista tuli epätodellisen sumeita...noh whatever :D

1948004.jpg
IHANA <3<3

Nyt varmaan te kaikki hihitetätte minulle, mutta minulla on suuri kokoelma muumimukeja, mutta tämä uusin on ehdoton suosikkini ja se oli ostettava heti! Aivan tosi söpö ja Nipsun koira on vähän kuin minun pikkuruinen. Ja Nipsuhan näyttää vähän minulta. HAH!
Ja tuo väri oli kanssa tosi kiva.
Tätäkin on vähän muokkailtu ;D

Tässäpä tällaista maanantailta.. Tosiaan lupaan parempia kuvia kunhan keksin mitä ihmettä teen keittiölle.. Ehkäpä kyselen teiltä apua.. ? Olisiko innostusta auttaa? :)

Miten viikko on alkanut? Eihän ole vielä syysflunssaa?

Nyt menen viikkaamaan pyykkejä. En tehnyt sitä eilen, laiska olin. Tänään kävin kyllä lenkillä. Ikävää vaan, että kesken lenkin takkini vetoketju rikkoutui ja lopun matkaa juoksin kuin joku mielisairaalasta karannut pöpi takki liehuen ja puuskuttaen. Oli varmaan hienoja hetkiä ohikulkijoilla.

PUSS OCH KRAM

-K