Kääk! Ihanaisen ovela Juliet haastoi minut tähän jo useissa blogeissa kiertäneeseen: Paljasta 6 outouttasi blogissasi. Tämä onkin ensimmäinen haasteeni.

Katsotaan miten selviydyn.

2006426.jpg

Säännöt:
Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
Mainitse säännöt blogissasi.
Kerro 6 outoudestasi.
Haasta 6 muuta bloggaajaa linkittämällä heidät.
Jätä haastettaville viesti haasteesta.

2006429.jpg

1. Haistelen mielelläni joitain hyvin outoja hajuja esim. juuri kopioitujen paperien hajua, kirjaston kirjojen hajua ja kaupasta juuri ostettujen muovikassien hajua.

2. En siedä aikaisina aamuina minkäänlaisia ääniä. Muistan joskus pienenä hermostuneeni jollekin joka nieli jugurttia "liian" äänekkäästi.

3. Hamstraan kaikenlaisia asioita, esim. vaatekauppojen kasseja ja vaatteiden lippu-lappusia pitkään. Niitä on kamalan vaikea heittää pois.

2006433.jpg

4. Jos minulla ei ole näkyvää kalenteria ja mieluiten päiväohjelmasuunnitelmaa, saan harvoin mitään tehtyä ja ahdistun. Heti kun minulla on asiat järjestettynä paperilla, mikään ei ole ongelmallista.

5. Teen välillä omia lauluja ja hyräilen niitä puoli-ääneen. Kyllä, olen huomannut joskus koiran kanssa lenkillä tekeväni niin.

6. En kestä liian kuumaa ollenkaan ja inhoan varsinkin hikoilua. Menen mielummin liian vähissä vaatteissa ulos kuin, että hiostaisin itseäni. Jos minulla on kuuma, mikään ei suju. Usein jätänkin päiväksi ikkunan auki, että sänky on illalla mukavan viileä.

2006436.jpg

Kyllä minulta löytyy enemmänkin kummallisia tapoja, mutta tässä nyt jotain. En voi haastaa oikein ketään, kun kaikki taitavat olla toteuttaneet tämän jo. Mutta jos SINÄ,  niin juuri sinä, et ole blogissasi tätä tehnyt niin haastan SINUT!! =)

Kuvat ovat vain pehmentämässä kaikkea tätä kummallisuutta :D

all pics are from HarpersBazaar.com