Voi kun laiskottaa, tahtoisin käpertyä leffan ääreen, ottaa kupin teetä ja syödä namuja. Eihän tässä minua mikään estä, piti vaan käydä lenkillä tänään, mutta vihoitteleva oikea nilkka oireili, joten lykkäsin lähtöä eikä se vieläkään sallisi menoa.
Mikä siinä on, että kun ei käy, ihan mistä syystä vaan, tulee huono omatunto? Potisin varmaan tunnon tuskia jos olisin hirveässä kuumeessa ja yrittäisin jäädä sänkyyn... ja lähtisin lenkille. Nyt en lähde, en jaksa.
Onhan minulla kouluhommiakin ja ostin uuden Svenska In Touchin, koska tarvitsen vahvaa ruotsin intensiivitulvaa päähäni. Jos katson leffan, vaihdan tekstit ruotsiksi. Siitäs saan kun en ole kertaillut kielioppia ja sanavarastoja laajentanut, iskee naamaan amk:ssa vaikka ei uskonutkaan.

Minulla oli tänään itseasiassa pelottavia kokemuksia. Kaverini kanssa lähdimme kirppiskierrolle, ihan vaan itseasiassa etsimään sormustimia ja siinä samalla "jos löytyy jotain" :D . Sormustimet löysimme kangaskaupasta, mutta päätimme käydä vielä yhdessä isossa kirppishallissa. Se oli kuten kirppikset yleensä ovatkin... Kuitenkin siellä oli joku, ehkä unohdettujen tavaroiden osasto missä oli paljon rikkinäisiä tavaroita. Menimme sinne, koska siellä näkyi kenkiä... Silloin alkoi järkytysten sarja.
Oikealla oli isoin näkemäni K-18 Elokuva hylly, aikuisviihde-elokuvia siis. Yhdellä hyllyllä oli kaksi samanlaista, paketissa olevaa Michael Jackson-nukkea, barbie-tyylillä tehtyjä, jotka lauloivat. Pelottavaa oli kuinka paljon nukke muistutti Michaelia. Kokemus huipentui kun löysin kasan lehtiä ja kun tarkensin katsettani oli päälimmäinen lehti miehistä miehille, mukavalla kansikuvalla.
En siis ostanut mitään. Ensimäinen kerta varmaan ikinä ja olin kovinkin järkyttynyt näkemisistäni.

Saatanpi laittaa kuvatuksia tässä myöhemmin, en löydä mistään kameran johtoa.

Nyt elokuvan valkkaukseen. Koti-vuokraamostani löytyisi tänään Marie Antoinette, 27 Dresses, Juno, The Notebook tai John Tucker Must Die. It must be a chick-flick-night. Oletteko katsoneet jotain seuraavista?

Kram

-K