Tänään oli turhauttava päivä, joten sulkeuduin taas koulupäivän jälkeen omaan kotiini, UUDEN SOHVANI KANSSA MUUTEN!! ja katselin piristyäkseni Sinkkuelämää. Se on hyvä lääke turhautumiseen: Suklaa ja Sinkkuelämää!

Tämän päivän postauksen omistan kengille.
Tarvitseeko sitä liiemmin selitellä ? Noh, koska kengät ovat ihania, nimenomaan korkokengät. Korkokenkä on kyllä jokaisen jalan pelastus. Itselläni on kanoottijalka, elikä koko 41 ja en pidä yhtään kun jalkani näyttää ns. pitkältä, mutta korkokengässä jalkani, joka ei ole siro, näyttää sirolta ja kivalta!
Minä ostan kengät aina jos löydän sellaiset mitkä näyttävät kivalta, mutta sopivat jalkaani. En omista todellakaan välttämättä kaikkia ihania kenkiä joita haluaisin ja yritän hamstrata lempiparejani läpi monien vuosien ja säiden kuin säiden... Kenkiä en malttaisi laskea eläkkeelle millään, koska on todella pieni todennäköisyys, että sellaisia saisin toiset parit joskus. Ja muutenkin, olenhan hamsteri...
Lempikenkiäni ovat ehdottomasti Nine West-mustat stiletot ja mustat ikivanhat mokka-piikkikorkosaappaani. Ne ovat joka asuun sopivat ja muunneltavissa siten myös, esim. saappaiden varren voi rullata ihan nilkkaan tai vetää polven ylitse...
1929094.jpg

1929104.jpg

1929109.jpg

1929112.jpg
These Pics Are From Google
I'm in love... Manolo-Marc Jacobs-Betsey Johnson-Guess...
Unelmahan olisi saada muutamat Manolot kaappiin, ainakin minulla. Myönnän myös olevani suuri Betsey Johnsonin kenkä-fani. Pirteät kengät toisivat totisesti sävyä muuten mustanvalkoharmaaseen tyyliini.

Mitkä ovat teidän lempikenkiänne? Onko teillä unelmien kenkää ?

Tältä erää lopettelen, on ruotsin läksyjä, ulp!

Pusspuss
-K

Ps. Koska baskerini oli ihan kökkö ja jotenkin iso, ostin tänään uuden baskerin, mutta poiketen normaalista mustastani, ostinkin harmaan!!