Mikä tämä kirous on, että kun on psyykannut itsensä siivoamaan ja täyttämään kalenterinsa aktiviteeteilla jotka tapahtuvat sisätiloissa, sää on aivan upea ja jopa lämmin!? Vääryys.
Vein juuri pyykilastin numero uno pyörimään kellariin ja laitoin tiskit lillumaan altaaseen. Vielä olisi imurointi, wc:n siivous ja mahdollisesti pitäisi pestä lattia. Näen pieniä likaisia tassuja laminaatissa :D

Eilen laiskuuteni ylittyi huippuunsa ja en laittanut lupaamiani kuvatuksia, joten tänään nähtävät päivän asu-kuvat ovat eilisen kuvia.. Voi olla, että tänään laitan päivän asun kunhan siistiydyn, siivous/lenkkivaatteet ovat hardly julkaisukelpoisia.
1883362.jpg
Kuva on siis eiliseltä(anteeksi huono kuvanlaatu, kamerani on aika perus)
Harmaa Villatakki : Gina Tricot
Valkoinen Painijatoppi/mekko(solmittu helma): VeroModa
(alla on vielä pitkä l.valkoinen pitsireunustoppi: American Eagle)
Mustat Kiiltoleggarit : HM
Koru : Seppälä alelöytö

1883378.jpg
Ulos lähtiessäni vedin jalkaani mustat virkatut uggit(netistä tilasin) ja lisäsin asuuni mummoni tekemän ison l.valkoisen villahuivin, joka on yksin lemppariasusteistani ikinä!

Tänään illalla menen koulukaverilleni istumaan iltaa, on casual ilta, ei siis mitään bileitä, mutta hauskaa on silti varmaan ja kyllä täytyy käydä hakemassa joku iloliemiputeli mukaani! Täytyy muistaa illalla varata aikaa, jotta ehdin valita vaatteet itselleni. Se kestää aivan mahdottoman kauan, olen todella kriittinen.

Kokeilen tänään ensimmäistä kertaa mustiin pyykkeihini Omo Blackia. Inhoan esim kun mustat legginssit haalistuvat äkkiä, toivottavasti tämä pesuaine on hyvää. Muuten käytän hajusteettomia ja ympäristöystävällisiä-aineita, mutta mustia vaatteita minulla on tuhottomasti ja niitä käytän ahkerimmin, joten niistä pitää nyt sitten pitää huolta hellästi :D

Minun pitäisi sijoittaa kuun puolivälissä sohvaan, koska olen kyllästynyt istumaan lattialla tai tyynyllä ja ei ole kiva kutsua kavereita kylään keskeneräiseen kotiin. Tietääkö kukaan onko yleisillä(sotka, asko, stemma, jysk jne..) huonekalukaupoilla kotiinkuljetus ja onko se hirveän kallis? Asun niin kaukana tutuista ja perheestä ja suvusta, ettei kukaan lähde tänne avuksi ja yksin monen kilometrin sohvan raahaus sekä sen kanto 5. kerrokseen ei taida ihan luonnistua.

Nyt täytyy tiskata... inhokkikotihommani!
Palaan astialle myöhemmin!

PussPuss
-K