Päätinpä kokeilla omia kampaajataitojani kun lomalla oli kovin inspiroitunut olo. Tässä siis tulos. Mutta tuo toinen kuva on vähän huono ja tässä ensimmäisessä oli edelliset hiukset parhaimmillaan. Aion laittaa varmaan vielä lowlightejä tummemmalla tuomaan vielä syvempää kontrastia, sitten joskus....
Mutta tässäpä nämä:
Ennen:
1994822.jpg

Jälkeen:
1994823.jpg
Luonani vieraili onneksi plastiikkakirurgi muuttamassa vähän naamaanikin siinä välissä. Keltainen on uusi pinkki xD

Itse tykkään hiuksista jotenkin tosi paljon, luulin, että luonnolliset ovat tosi tylsät minulle, mutta on hirveän vapauttavaa kun hiukset eivät ole niin keinotekoisennäköiset. JEE!! Kannatan luonnollista nyt :D Ja muuten on ihan totta, että värjäys buustaa heti naisten itsetuntoa, siis onnistunut värjäys(epäonnistunut, olen hyvin tietoinen niistä..esim. viittä päivää ennen lakkiaisia vaalennus toi sinisiä ja vihreitä raitoja vaaleisiini, charming, eh).. Kehtasi taas näyttää itsensä katukuvassa paremmin. Hihi.

Seuraavan kuvan löysin hengaillessani netissä ja mielestäni se vaan kuvasi minun tuskaani folioraitoja laitellessa(tein siis itse tuollaisia nimenomaisia tuomaan vähän lisää sitä luonnollisuutta).

1994824.jpg
This Pic Is From Gallery In Lauren-Conrad.net

Voi mutta, enough of me! Kuinka teillä on viikonloppu sujunut ? Onko lauantaille taas jännittäviä ohjelmia ? =) Kiitän kaikkia, jotka ovat osallistuneet kisaani, olen lukenut ja heti pohtinut kaikkien juttuehdotuksia ja saatan toteuttaa useimpia, koska inspiroiduin todella niistä =) Kiitos kiitos <3 Vielä ehtii osallistumaan yhden päivän verran, eli huomenna julkaistaan voittaja! Jos et ole vielä osallistunut, niin tänne!!

Kram

-K

Ps. Kuten tylsimys tekee aina, lue minä, istun lauantaita kotona. Meinasin tehdä Mojito-drinkkejä tänään huvikseni, mutta päädyimme tätini kanssa syömään tuhat kiloa karkkia ja katsomaan SATC- elokuvan. Ah <3<3 Ja arvaa kenen silmävesistö alkoi taas pulppuilemaan ;D Pyörin nyt kaikkine tuhansine lisäkiloineni takaisin tätini seuraksi, katsomme seuraavaksi The Notebook:n(itku jatkuu VARMASTI) ja ehkä esim Paholainen Pukeutuu Pradaan tai Cluelessin. Voin samalla lukea ruotsia. Hihi ;D

1994825.jpg
This Pic Is From Google