Arvonta on siis tällä erää päättynyt! Kiitoksia kaikille osallistujille ja ihanille vinkeillenne, en osannut päättää vaan yhtä juttuideaa vaan toteuttaisin mielelläni kaikki niistä! Kiitos teille kaikille!! <3 Annoin jokaiselle yhden extra-arvan vielä lisäksi hyvien ideoiden vuoksi!

Anteeksi kun on vähän kestänyt, mokkula taas jostain syystä lakkasi pelittämästä tai sitten nämä sivut, joten postailuni kesti... Tässäpä selviää voittaja:

Arvonnan virallisena maskottina toimi söttis-Nessa <3 ja hänen kaverinsa Ärsyttäjä eli oranssi kilpikonna (Vanessa olisi mielellään tutkinut hatun sisältöä tarkemminkin :D)
1997069.jpg

Tattadadaa!!!! Ja voittaja on:

1997075.jpg
(Voi apua miten kauheaksi mennyt kynsilakka viikonlopun siivouksien yhteydessä :E )

Tällä kertaa onnetar suosi sinua, Juliet! Onnea!!!!

Otathan yhteyttä minuun, jotta voidaan sopia miten palkintosi toimitetaan! Mutta kaikki osallistuneet voitte pitää itseänne voittajina, koska käytän kaikkien ideoita hyväkseni tulevissa postauksissa! Kunniamaininta tulee sitten vielä juttuideasta M:lle : hän ehdotti vaatekaapin esittelyä. Olinkin suunnitellut vähän aiemmin, mutta boostia sain kun tiesin, että semmoista toivottaisiin. Kuvaidean kunniamaininta kuuluu MouMou:lle, joka ehdotti tyypillisen päivän kuvausta. Onnea kaikille!

Päivän asuja on toivottu lähes kaikkien osallistuien toimesta, joten niitä on sitten luvassa varmasti enempi. Käykäähän myös katsomassa tässä lähiaikoina, josko teidän juttuideoita ja kuvaideoita olisi putkahdellut toteen täällä ;) Pistän tänään jo kuvia eiliseltä, kyllä myös päivän asun, nyt täytyy lähteä Hauhaun kanssa ulos ja sitten lukea vielä pikkuisen ruotsia...

PUSSPUSS

-K