Minä en katso tv:tä, en ainakaan paljoa. En koskaan ehdi seuraamaan mitään sarjaa ja kun ehtisin katsoa tv:tä, sieltä tulee vaan ostoskanavaa sekä peliohjelmia. HÖH!

Kuitenkin ameriiiikassa ollessani koukutin itseni ihanaan sarjaan, jota seuraan nyt nettisaiteilta kun Suomen tv:ssä ei uusimpia jaksoja vielä näy.
Sarja on TATTADADAA Project Runway.
1900499.jpg

Sarja on poikinut ihan mielettömiä pukuja ja vaikka finaalissa voittajaa on vaik yksi, olen useinkin pitänyt kaikkien tuotoksista. Välillä ohjelman henkilöt ovat hyvinkin ärsyttäviä persoonia, mutta voi mitä he loihtivatkaan!!!
1900502.jpg   
   Season 3 - Finalists
1900504.jpg
Season 2 - All Dolled Up ( The Barbie Challenge)

Olenkin miettinyt kaikkien aidollsejen, bb:n ja huippamallejen haun rantauduttua meidän televisioihimme tuoden Suomen televisioon kivaa väriä ja suomalaisia menestymässä( I'm a sucker for reality-tv, I admit!), löytyisikö Suomesta Project Runway:n osaajia tai esim Top Design-sisustusosaajia? Koska Suomessa on vaikea päätyä menestyväksi itsenäiseksi suunnittelijaksi, haluaisin edes nähdä mitä kaikilla on takataskuissaan... Esim. mitä meikäläiset loisivat auton osista, niinkuin jenkkiläiset tuotantokaudessa 5 joutuvat tekemään.
1900505.jpg
Ja kukahan meillä pistelisi ulos jengiä? "I'm sorry, that means you are Auf'd! Auf Wiedersehn!" Hmm...
Jos olen vaan pöhkö ja en tiedä, että Suomeen on kaavailtu kyseistä formaattia, kerrottehan siitä minulle...osallistun heti. Tai sitten en ;D