Voih, taas paljon täksi illaksi suunnitelmia opiskelun parissa ja Sinkkuelämää-maratoni vei JÄLLEEN voiton. Nyt se kostautuu taas vähäisillä yöunilla. Pitäisi kirjoittaa markkinoinnista puolen sivun pohdinta. Yksilömarkkinoinnista.
IT-tehtävä on edelleen... unfinished..

Koulussa muuten on ihan ok, tai jos keskityn pitämään oman pääni. Olen innoissani lähinnä ruotsista ja poikkileikkauskuvista. Mutta tuntuu vaan, etten vieläkään osaa opiskella, koska pärjään lukemattakin.. Nyt ryhdistäydyn!!!

1968893.jpg
Piirtelyä laskentatoimen tunneilla

Kuva on lähtöisin sunnuntaisesta ideastani piirrellä kivoja vaateyhdistelmiä.. Ei tietenkään ruutupaperille, tämä kuva ei ole mikään THE BEST, mutta ihan ehkä kiva =oD Ajattelin kokeilla mitä piirtelystä oikeasti tulee, ilman liikaa keskittymistä ja viime kerrasta, KUNNON kerrasta on kyllä aikaa.. Ainakaan en muista mitään laskentatoimen tunneilta, keskityin siis liikaa jälleen vaatteisiin..

Huomenna suurin osa koulukavereistani lähtee opiskelijabileisiin, mutta minä päätin jo alusta asti, että juhlin kaksi viikkoa sitten paikalliset fuksiaiset, nyt teen kouluhommia, meillä on ruotsin tenttikin tulossa ja etätyöviikolla, eli ensi viikolla, voi olla, että tulee tehtyä muita juttuja kuin kirjallisia töitä.
Vaikka olenkin mielelläni bilehile, joskus on stopattava hetkiseksi.

Mutta nyt on tosiaan aika palata Markkinoinnin pariin. Huomenna ON PAKKO tehdä IT-tehtävä... Hyh.

Mitä teille kuuluu ?

Puss

-K