Upea ilma, eikä kauhean kylmä. Tiedän tämän, koska tuli käytyä ulkona, koiran kanssa. Olen toistaiseksi liian laiska saamaan itseni takia yhtään aiemmin itseäni ulos.
Tulee tällainen pika-aamu-postaus, koska tuli pari juttua mieleen, joista piti kirjoittaa.

Ensimmäinen on: Muistaako kukaan SLÄMYJÄ? Ne olivat itsetehtyjä ystäväkirjoja, esim johonkin ruutuvihkoon tai sitten jotkut panostivat ihan tosi hienoihin kovakantisiin muistikirjoihin. Ne jatkoivat siitä mihin ystäväkirja loppui, eli niissä oli kaikkia kivoja ja jänniä  "kyssäreitä" sekä jatka tarinaa, olisitko tätä vai tätä jne juttuja.
Yhtenä päivänä lenkillä vaan mieleeni muistui slämyt, en tiedä yhtään harrastetaanko niitä enää. Ekalla sivulla oli aina nimet ja valitsemansa merkki, josta sitten myöhemmillä sivuilla tiesi kuka oli rustannut vastauksen. Merkkejä oli minun pienuudessani sydän, tähti, peace-merkki, smile, kukka ja aurinko. Ne menivät aina ensin. Minusta kun nyt mietin, slämy oli todella loistava keksintö. Tunnustan, että minulla oli kanssa slämyjä, ja ne olivat pitkiä, hirveästi kysymyksiä ja tehtäviä. Sellaisista tykkäsin itse eniten.
Oliko teillä slämyjä?

Kuten arvelin, päädyin plan-b:n eilen illalla. Tai saa nyt nähdä kun pääsen pistämään päälleni, mitä mieltä sitten olen:
-musta sametti blazer H&M
-sininen toppi ONLY
-tum.siniset farkut H&M
-pilkku-pumpsit Citymarket
-valkoinen huivi jostain
Katsotaan ovatko nämä sitten voittajat.

Hyvää maanantaita! Palaan pelipaikalle koulupäivän jälkeen!
Kram

-K