Tänään on ollut todella outo päivä. Ilma on ollut outo, olen saanut paljon aikaan ja olen ollut todella pahalla tuulella. Kun olen pahalla tuulella, on parasta vaan hautautua kotiin ja tehdä neljän seinän sisällä omia juttujaan.
Nyt aloitan pyykkien viikkauksen. Olen pitkittänyt sitä "iloa" jo pitkään. En ymmärrä miksi itse viikkaus on niin vastenmielistä kun pesu, kuivumaan pistäminen ja silitys sujuvat leikiten. Itseasiassa silitys on lempihommiani, terapeuttista? :D

Joka tapauksessa, tälläisessa asussa leikin tänään:

2004694.jpg2004703.jpg

Valk.perustoppi : Old Navy
Valkoinen babydoll-mallinen toppi : Hollister co.
Harmaa villatakki : H&M
Chinos : Lindex
Musta vakosamettiblazer : H&M
Ruskea huivi : en muista
Mustat nilkkurit : Seppälä
Korvakorut : H&M
Ruskea rannekoru : Claire's

2004713.jpg

2004709.jpg

Kaduilla tuulee taas kovaa, joten nilkat vähän jäätyivät kotimatkalla ja totesin, että olisi pitänyt laittaa isompi kaulahuivi. Olen kuitenkin aika ihastunut näihin uusiin housuihini. Farkkujen ja legginssien suurkuluttajana otan uudenlaisia housuja vastaan nirsosti. Saatan tykätä housuista vaikka kuinka, mutta en uskalla ostaa sellaisia. No... Tässä nyt ovat minun chinos-pöksyt ja kyllä tykkään.

Todistaakseni hieman outoa ilmaa, minulla on kuvamateriaalia iltataivaasta(taas anteeksi, kuvat eivät ole hyviä... kamera on edelleen se rupu):

2004794.jpg
Jännän, mutta silti ihanan värinen.

Nyt menen pyykkien kimppuun. Huomenna on koulua vasta iltapäivällä, joten ei haittaa vaikka vähän valvoo!

PussPuss

-K

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Translation:
It has been one weird day today. Whole weather was weird, I got lot done(which is weird) and I've been on a very bad mood.
For me it's best to stay in and do stuff alone at home when I'm on a bad mood.

Now I got to start folding laundry, which I hate. I like to wash it and iron it, but folding is always very hard to start. Actually ironing is one of my favourite things, maybe it's terapeuthic? :D

It's very windy outside, so my ankles froze a bit on my way home and I should have picked a bigger scarf. But I'm absolutely loving these new chinos. I usually wear jeans or leggins, and I'm very picky to try new kind of pants, even though if I'd love them. But hey, here is my chinos and I like them!

In this pic the sky is very weird, but somehow pretty colored.