Mihin tämäkin päivä meni ? En tehnyt juuri mitään... Tai ehkei minun varsinaisesti tarvinnutkaan. Päätin siirtää pyykkituvan maanantaille, koska silloin saan varmasti päivävuoron ja siellä pyykkituvassa ei ole niin pelottavaa =D Ja tiskauksen lykkäsin liian kauan ja joudun tekemään sen huomenna.

Koirakin on ilmeisesti viihtynyt paremmin kun olen ollut kotosalla,  hän vaan lymyilee lähelläni ja aina välillä tulee syliin ja nuolee kättä. Söpöä ^.^

Ihanaa kun ei tarvitse laittaa herätyskelloa viikkoon! Loma onkin ihan hyvä juttu...

1976811.jpg

Pikkukoira nautiskeli kun karvasisushupparini oli sohvalla. Siihen oli hyvä käpertyä nukkumaan.. Jättesöt <3

1976815.jpg

Päivälliseksi tein herkkuani pekoni-jättiherkkusieni-aurajuusto-asiaa.. Sieppasin idean äidiltäni kun viime Juhannuksena hän teki noita grillissä, mutta soveltaen nuo ovat erinomaisia myös uunissa. Teen yleensä nämä laittaen pekoniviipaleita sienien ympärille, mutta tällä kertaa laitoin pekonisuikaleita aurajuuston kera sienen sisälle. Ylimääräinen sieni on käytettävissä toiseenkin ateriaan, eli se varsi on hyvää pilkottuna paprikaviipaleiden ja lihasuikaleiden kera(Folion sisään koko lössi ja uuniin tai grilliin). Oli hyvää! Suosittelen jos tykkää sienistä!

Nyt aion köllähtää sohvalle jäätelön kera ja katsoa luultavasti Frendejä, jotka lainasin kaveriltani. Postailen jälleen huomenna! =)

Mitä teidän lauantaihinne kuuluu ? Bileitä tai leffailtoja ?

Kram

-K