Koska olen dvd-soittimeni ylikäyttäjä, selviäisin oikeasti vallan mainiosti ilman digiboksiani(PAITSI PROJECT RUNWAY!!!!). Katson dvd:itä jatkuvasti ja tykkään erityisesti sarjoista, mutta toki myös elokuvista. Olen kuitenkin tosi tarkka ja nirso mitä katson. En katso kauhua, räiskintää enkä itseasiassa mitään mitä pojat katsovat(yksin oppii huonoille tavoille :P). Tykkään mm. klassikoista; Gone With The Wind, Aamiainen Tiffanylla, Jättiläinen ja Sound Of Music. Myöskin kasariklassikot Dirty Dancing, Flashdance, Fame ja Pretty In Pink ovat ihania! Tykkään katsella myös esim. Totoro ja Henkien kätkemä-tyylisiä elokuvia, ne ovat niin hellyyttäviä. 90-luvulta on mainittavan arvoisia Clueless ja Tahdon Naimisiin.
Yllättäen muita lemppareitani ovat Paholainen Pukeutuu Pradaan, The Notebook, Juno, Marie Antoinette, Walk The Line, Bridget Jonesin Päiväkirja ja How To Lose A Guy In Ten Days. Kaikkia en valitettavasti omista dvd:llä, vielä :)
Seuraavaksi janoan muita Sinkkuelämää-tuotantokausia, The Hills 3-tuotantokautta ja kaikkia Frendejä.

Viimeviikonloppuna katsoin What Happened In Vegas, mikä oli ihan mielettömän hauska ja Forgetting Sarah Marshall-filkan, missä oli ihan hauskoja kohtia, mutta se ei jaksanut pitää minua otteessaan, joten puuhailin kaikkea muuta. Voin kuitenkin suositella molempia, olen sen verran nuija, että ehken vaan jaksanut keskittyä ymmärtämään Forgettingin pointin...

1938936.jpg1938937.jpg
These Pics Are From Google.com

Huomenna ei kuitenkaan taida olla leffailta, vaan näyttää siltä, että olisi lähdettävä jammailemaan...hmm :)

Mutta mutta, mitkä ovat teidän lempielokuvianne? Onko meillä samoja lemppareita?

Hyvää viikonloppua kaikille!

PussPuss

-K