Hei kaikki!

Kuinka voitte ??

Minä tunnustan tänään olleeni melko uupunut. Eilen oli vaatetuspuolen pikkujoulut ja kotiin kömmin neljän aikaan vasta. Yleisesti oli mukavaa, mistä olimme hieman skeptisiä aluksi kun emme olleet juuri vanhempiin opiskelijoihin tutustuneet. Mutta mutta, enihuu... Hieman kuvia asustani, ja huonoa kuvamateriaalia hiuksistani..

2108437.jpg

2108439.jpg

2108441.jpg

2108443.jpg

2108444.jpg

2108445.jpg

2108447.jpg

Dagen efter... You know all about that, eh ? ;)

Miksi miksi miksi!!! ??? Kun rakastuin ihanaan talvisäähän ja kaikkeen siihen lumeen tulee tämä v*ttumainen(anteeksi sanavalinta)märkä kökkö-loska-räntä keli takaisin!??! Voi miksi voi miksi... Kiva taapertaa kaikkialle sukat märkinä ja hiukset littanana. Riittää tämä ainainen sade, ihan oikeasti!!! 4 vuoden aikaa takaisin!!

Sitten asiasta vispilään; 10.12. on koulun pikkujoulut ja olen totaallisen tietämätön asustani... Koska olen yksi järkkäreistä, tunnen vastuullisuutta myös näyttää laitetulta. Jouluinen sen asun pitäisi olla kun vaadimme sitä muiltakin(taidan päätyä tonttulakkiin tällä saralla) ja palaisin halusta pistää kynähameen, mutta sitten olisi kiva säväyttää jollain erikoisella... Budjettia en nosta korkealle ja suhteellisen vähiä ovat kaupat tässä kyläpahasessa, mutta kaikki vinkit otan vastaan kyllä.. Nyt saa antaa vinkkejä ja ideoita miten miten miten.. Hame/meko se varmaan tulee olemaan kuitenkin...

Lopuksi muutens... Voittiko oikea tyyppi BB:n ?? Menisitkö itse BB:seen?

Palataan asiaan pian!

Kram

-K