Hellous!

Olenpi juuri tätä aikaa lähdössä kotia, tai siis äitilään-kotia. Kotikotihan on täällä minun omassa kodissa.

Raahaan tuhat laukkua parin viikon reissulle, koska vaatteita on ja myös läksyjä ja purkkia ja purnukkaa... PLUUUUS lahjat. Ja koira :DD

HOOOOH!! Mutta stressiä yritän välttää, koska on ihana mennä sinne päin(vaikka vihaankin pakkausta: yritin pitkään karsia kenkiä, kun meinasin ottaa 10 paria mukaan)näkemään bestistä, ja sisaruksia ja porukoita, jotka siis asuu 500 km päässä ja näin nuo kaikki viimeksi elokuussa.
Ja jouluksi meille tulee täti perheineen niin tulee kyllä varmasti mukavaa. Pitää muistaa ottaa yksi lautapelin mukaan niin voidaan pelailla sitä joukolla(meillä on sellainen jouluperinne, että pelataan jotain lautapeliä jouluaattoiltana).

Olen hulluna listaillut kaikkea mitä pitää muistaa; johdot seinistä, ei mitään jätetä jääkaappiin homehtumaan, roskikset ulos... Ja juuuuu, normijuttuja, mutta kun lähtiessä sählään tuhatta ja sataa niin helposti unohtuu :DD hihi

2151904.jpg
Mitä mukaan- lista :D käsiala on mukavan lennokasta...

Mutta voi siis olla, että pariksi päiväksi heikkenee postaukset, kun menen perjantaina shoppailemaan(itselle vielä joululahja ;) ja bästikselle yökylään ja ilmeisesti taidamme eksyä biletysreissullekin niin ei seuraavanakaan aamuna taida olla ihan heti jalkeilla eikä äipän luona takaisin.

Mutta vi hörs!

Mitä te teette jouluna ja joululomalla yleensä?

Kram

-K