Sry, no pics today...

Patterilaturi täytyisi taas viritellä, jotta sais kuvat ulos. Perjantaina on etätyöpäivä, lupaan SILLOIN JOTAIN!!! :)

Aloitin eilen hetken mielijohteesta, ja lievästä henkilökehtaisen terapian puutteesta, alkaa neulomaan itselleni isoa kaulahuivia. Tällä hetkellä se on vielä pikkuinen, mutta joka rivi on lievittynyt stressi minulle :D Tulen postailemaan sen edistymisestä, ehkäpä kuvia myös, ei vielä tietysti kun on niin nolon pikkuruinen vielä.

Vietin laatuaikaa mukavien koulukaverieni kanssa. He ovat syitä kyllä miksi ei oppilaitoksen vaihtoa toivo tekevänsä. Tykkään vaan istua iltaa, jutella niitä näitä ja juoda teetä/kahvia, varsinkin näin syksyllä. Olen kai tylsä aikuinen ja en jaksa keskiviikkoisin enää roikkua baareissa... Varsinkin jos lauantaina on mentävä..
Muuten, koska kuuntelen musiikkia, YLLÄTYS, haluiaisin joskus jakaa kuuntelemisen arvoisia kipaleita. Take it or leave it, eli jos kiinnostaa niin suosittelen etsimään laulun käsiinne ja jos ei niin eipä tarvitse huomioida ollenkaan sitä.
Elikä tämän päivän on hempeä, mutta raikkaan kiva : Samantha Moore "I Thought The World Was Round"

I got to go now.. Ostin The Hills 2 - tuotantokauden ja Sinkkuelämää 6-kauden ja miksi nukkua, kun tv:stä tulee kerrankin jotain ihanaa :D:D

1915206.jpg
                           This Pic Is From Google.com                        

Miten pikkulauantai teillä muilla?

PUSS
-K