Kyllä vaan, tänään opiskelija oli huikentelemassa. JA VALUUTTAA PALOI!

Ehei, vaan tänään tämä tyttö kävi ostostelemassa vihdoinkin sohvan, tulee maanantaina kotiinkuljetuksella (5.kerrokseen, poor guys..). Rahi on jo täällä ja se on ihana ja iso. En malta odottaa sohvaa, se on kolmen istuttava ja ISTUTTAVA(edellinen sohvani hajosi silleen, että sillä ei pystynyt istumaan enää. Se oli ehkä vintagea ;D isomummoni vanha vuodesohva. Ymmärrettävää siis). Haluan tähän väliin myös ylistää sitä ihanaa sohvamyyjää, koska hän oli ihana ja kiltti ja asiantunteva.
Huomenna siis siivoilen ja aion vallata vinttikomeron, joka on edelleen täynnä edellisen asukkaan tavaroita... On aika vihdoinkin koti saada kuntoon. Ensi viikolla voisin laitella kuvia tästä varsinaisesta luutakomerostani.

Ostin tänään myös VOGUE:n. PURRRRR. Ihanainen Vogue. Joka pennin arvoinen. Olen mielummin syömättä kuin olisin jättänyt sen säihkymään lehtihyllylle.
Ostin tänään myös roskakorin. Mutta se ei ole kovin hyvä mainittava näin Voguen jälkeen, vaikka onkin erittäin tärkeä, koittakaapa elää pelkällä pussilla keittiössä, on melko sotkuista.

Mutta, nyt niitä lupaamiani kuvia. Anteeksi vaan, eivät ole mitään kovin upeita.

1919686.jpg

1919677.jpg

1919688.jpg
This is how I do Fall
Vaatteet eivät ole päivän asu vaan viime viikolta, tänään en ottanut kuvaa, mutta samat leggarit ja saappaat olivat päällä, jotenka melkein. Huomatkaa kakkos kuvan alareunassa on koiruuden pieni punainen vinkulelu, en voinut rajata sitä pois :D

Mutta tämä tyttö menee nytten suihkuun ja rentoutuu kutoen onnettoman pientä, edelleen, mutta kehittynyttä kaulahuivin alkuaan ja katselemalla Sinkkuelämää 1- tuotantokautta, jonka löysin tänään myös. Olisihan sitä voinut ostaa mini shoeboxinkin...

Puss o Kram

-K